Isoja lääkemuutoksia tehty viimeaikoina, mutta nyt tuntuu paljon paremmalta. Vatsa oli tosi kipeä ja arka eikä ruoka oikein pysynyt sisällä. Kävin sitten lääkärissä ihan varmuudeksi ja sainkin viikonpituisen lääkekuurin joka on nyt alkanut auttaa, kannattaa siis hakea apua kiusallisiikin ongelmiin ajoissa, kaikilla meillä on niitä ja apua on tarjolla :) ! 

Tämä sivusto EI kuitenkaan keskity lääkkeisiin koska kirjoittajalla ei ole ammatillista osaamista. Päätin nyt varmuudeksi vain sanoa sen, sillä olen itsekkin vain mielenterveyskuntoutuja, eli minun neuvoni ovat parhaimmillaankin vain maallikko-arvauksia.

Muita asoita, soitin nyt tylsyyttäni sossulle ja kyselin vähän mahdollisista työtoiminnoista. Sain positiivista palautetta ja aloitankin työtoiminnan ehkä lähiaikoina, se antaakin sopivasti lisää rahaa ja aktiviteettia. Raha. Raha on tärkeä asia nykymaailmassa ja mielestäni harrastamiseen ja sosiaaliseen elämään kulutettu euro on hyvä euro. Itselläni on tosin melko paha peliautomaatti ongelma. Ongelmaan johon sulaa viikossa aina kymmenestä kahteenkymmeneen euroa, viimeaikoina olen kuitenkin vähentänyt pelaamista mikä on tuntunut hyvälltä ja ehkä säästän vähän rahaa ja vien tuon ihastukseni joku päivä treffeille kaupunkiin :)  ( kerään kuitenkin vielä uskallusta pari viikkoa )

Uraohjaus. Samallla soitolla sossulle hain myös aikaa uraohjaajalle jotta tulevaisuus vähän avautuisi minulle, ja ehkä keksisin hyvän opiskelu paikan itselleni. Eipä tässä muuta tänään. Hyviä vointeja ja jaksamista ;) , Jani.